Philip Eriksson

Elitlaget i Roslagens GK har ett starkt lag med många duktiga spelare. Vi har under året haft spelare som varit ute och spelat på olika tourer runt om i Sverige och världen. Spelarna som tävlat i Sverige har haft ekonomiskt stöd så att dom ej har behövt betalat sina tävlingar med egna pengar. Detta tack vare sponsorer som ställt upp på ett fantastiskt sätt.

Vi har en medlem som spelar på Europatouren och på Sunshinetouren,
Philip Eriksson som har valt att representera Roslagens GK och det är otroligt kul att vi kan ha en spelare som kommer från våran klubb ute på Världstourerna.
Stödet till Elitlaget räcker inte till Philips satsning som är betydligt dyrare än dom som tävlar i Sverige och därför behöver han hjälp av supporterklubben.
Philip spelar på dom stora tourerna och har haft fina framgångar under dom senaste åren. En fin förebild för dom yngre spelarna i klubben och man blir stolt varje gång man ser på tv där Roslagens GK nämns.

Tanken är att försöka hjälpa Philip så han har möjlighet att resa och spela vidare på tourerna runt om i världen men det kostar en hel del innan man kan tjäna sitt levebröd. Därför tänkte vi försöka samla in en summa som går till Philips tävlande med hjälp av oss medlemmar så han kan få möjlighet att tävla vidare.

Vi återkommer med mer info inom den närmaste tiden hur det skall gå till.
Har ni frågor angående insamlingen eller Elitlaget så hör av er.

 

Anders Eriksson                                   Nils Artlöve
070–5147547
anders63eriksson@gmail.com       

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Vinterträning 2022-01-13
Boka tid i simulatorn 2021-12-16
Protokoll Höstmötet 2021-12-07
Torsdagsgänget i full fart! 2021-12-02
Höstmöteshandlingar 2021 2021-11-18