Volvo Mixed Golf Challenge

Volvo Mixed Golf Challenge 2022 är en partävling som genomförs i två klasser 

Slagspel - Fyrboll, Bästboll

Startfältet delas vid varje klubbkval, regionfinal och Sverigefinal med lika många par i varje klass baserat på sammanlagt handicap. Den hälft med lägst sammanlagd handicap spelar i klass A och den hälft med högst sammanlagd handicap spelar i klass B.

Damer spelar från tee49 och herrar från tee55 oavsett ålder.

För att få delta gäller följande:

•Född 2004 eller tidigare

• Högst handicap 36,0

• Medlem i en svensk golfklubb eller i en association som är ansluten till SGF

• Paret måste bestå av samma spelare i kvalificeringsomgångarna. Om en spelare i paret får förhinder får den andra spelaren representera paret ensam.

Segrande par i varje klass kvalificerar sig till regionfinal.

Om kvalificerat par lämnar återbud till nästa omgång erbjuds nästkommande placerat par från aktuell spelplats att deltaga. Får någon spelare förhinder kan denne ej bytas mot annan spelare. Vid förhinder av spel i regionfinal kan deltagande i annan regionfinal ej bli aktuell. 

Eventuell vinstskatt betalas av pristagarna själva.

Provkör en Volvo och du har chans att vinna ett Wild Card direkt till Sverigefinalen. De två vinnarna lottas sedan ihop till ett lag för tävlan i Sverigefinalen. Läs mer om den unika möjligheten på volvocars.se/golf.

Genom anmälan till klubbkval tillåts arrangerande golfklubb att vidarebefordra deltagaruppgifter till tävlingsledningen på Volvo Car Sverige samt Volvohandlare som bjuder in till tävlingsdagen. Spelares uppgifter kommer att behandlas i syfte att administrera tävlingen samt planerade marknadsföringsaktiviteter. Uppgifterna sparas till 2023-05-30 och delas inte med tredje part. För att komma i kontakt med Volvo avseende behandlingen av personuppgifter är du välkommen att maila swedencr@volvocars.com, vilket är vårt Costumer Care Center. Ansvarig för dina uppgifter är Volvo Car Sverige AB, Torslanda, SE- 405 31 Göteborg.

Spelplatser för samtliga klubbtävlingar finns angivna på volvocars.se/golf.