Volvo Mixed Golf Challenge

SAMLING 9.30 FÖR INFORMATION

KANONSTART 10.00

Volvo Mixed Golf Challenge 2024 är en partävling som genomförs i två klasser

Startfältet delas vid varje klubbkval med lika många par i varje klass baserat på sammanlagt handicap. Den hälft med lägst sammanlagd handicap spelar i klass A och den hälft med högst sammanlagd handicap spelar i klass B.

Ett par kan bestå av två damer, två herrar eller en dam och en herre.

Slagspel – Fyrboll, Bästboll

Startfältet delas vid varje klubbkval, regionfinal och Sverigefinal med lika många par i varje klass baserat på sammanlagt handicap. Den hälft med lägst sammanlagd handicap spelar i klass A och den hälft med högst sammanlagd handicap spelar i klass B.

Damer spelar från tee49 och herrar från tee55 oavsett ålder.

För att få delta gäller följande:

•Född 2006 eller tidigare

• Högst handicap 36,0

• Medlem i en svensk golfklubb eller i en association som är ansluten till SGF

• Paret måste bestå av samma spelare i kvalificeringsomgångarna. Om en spelare i paret får förhinder får den andra spelaren representera paret ensam.

Segrande par i varje klass kvalificerar sig till regionfinal.

Om kvalificerat par lämnar återbud till nästa omgång erbjuds nästkommande placerat par från aktuell spelplats att deltaga. Får någon spelare förhinder kan denne ej bytas mot annan spelare. Vid förhinder av spel i regionfinal kan deltagande i annan regionfinal ej bli aktuell.

Eventuell vinstskatt betalas av pristagarna själva.

Provkör en Volvo och du har chans att vinna ett Wild Card direkt till Sverigefinalen i fredagens singeltävling den 8 september. 4 vinnare lottas fram av inkomna registreringar på tävlingssajten volvocars.se/golf där mer finns att läsa om möjligheten.

Vid anmälan till klubbkval så kommer arrangerande golfklubb att skicka dina personuppgifter till tävlingsledningen på Volvo Car Sverige. Spelares kontaktuppgifter kommer att behandlas i syfte att administrera tävlingen samt planerade marknadsföringsaktiviteter. Uppgifterna sparas i 12 månader. För fullständig beskrivning av vår personuppgiftshantering i tävlingen hänvisar vi till vår tävlingssajt volvocars.se/golf

Spelplatser för samtliga klubbtävlingar finns angivna på volvocars.se/golf.