Min golf

golf.se är golfarnas egna sida med massor med av intressant information om golf. Här skapar du din personliga golfprofil.

På länken www.golf.se kan du logga in till din egen sida på Min Golf och sedan ändra:

– adress
– telefon
– mail
– registrera hcp ronder
– boka starttider
– kolla och boka starttider på tävlingar
– kolla starttider på banan
– skriva ut HCP-bevis inför utlandsresa

Om du inte kan logga in på Min Golf (fel lösenord)

Begär ett nytt lösenord genom att klicka på GLÖMT LÖSENORD (länken finns precis under inloggningsrutan på www.golf.se första sida).

Ett nytt lösenord skickas till den mailadress du har registrerad i GIT.

Om du ändrat mailadress eller inte lagt in någon, ta kontakt med oss i receptionen så lägger vi in din mailadress åt dig.

Tips

Logga in med det nya lösenordet och ditt Golf-ID. Gå sedan till Mina Uppgifter och ändra lösenordet till ett som du lättare kommer ihåg.

Ändring av e-post

Ändring av e-post gör du på golf.se.

Om du inte kan logga in på golf.se eller använda funktionen GLÖMT LÖSENORD på golf.se för att du har bytt mailadress, kan du skicka din nya mailadress till oss i receptionen så hjälper vi att ändra mailadress åt dig.

Byte av Golf-ID

Det finns möjlighet att byta Golf-ID och du får då en sifferkombination som INTE innehåller födelsedata. Avgiften är 350 kr och bytet beställs genom kansliet.

HCP-bevis

Logga in på www.golf.se och under rubriken Min HCP. Där kan du skriva ut ditt HCP-bevis. Beviset är på engelska och gäller i hela världen.